ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ


Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 21ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο στις 04 - 06 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace, στην Κέρκυρα.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.medevents.gr/congress/21kebe
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο στις 12-14 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Ionian Blue, στη Λευκάδα.

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.medevents.gr/congress/20kebeΗ Διημερίδα με θέμα Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας θα πραγματοποιηθεί στις 02-03 Οκτωβρίου 2020, στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας για τη Διημερίδα, με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας από τη γραμματεία.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Medevents.gr

Το 13ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας που διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος ακυρώνεται, λόγω των πρόσφατων εξελίξεων για τον Covid-19.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκευφθείτε το Medevents.gr
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 19 Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο στις 16-18 Ιουλίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Κτίριο Μ2, Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.medevents.gr/congress/19kebeΤο 12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας διοργανώνεται από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 12-14 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχέιο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Ηλεκτροφυσιολογίας & Επεμβατικής Καρδιολογίας.


3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ηλεκτροφυσιολογίας & Επεμβατικής Καρδιολογίας


Τελικό Πρόγραμμα Νοσηλευτικού Συνεδρίου


Στο Νοσηλευτικό Συνέδριο χορηγούνται 12 μόρια από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Για τρίτη φορά φέτος, παράλληλα με το 12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας (IICE) που διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Τεχνολόγων Ακτινολόγων Ηλεκτροφυσιολογίας & Επεμβατικής Καρδιολογίας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 - 14 Σεπτεμβρίου 2019 στο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη. 

 
ΕΛΗΞΕ
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ έως: 25/08/2019

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της εργασίας για κρίση και παρουσίαση στο συνέδριο, είναι η εγγραφή σε αυτό τουλάχιστον ενός από τους συγγραφείς της εργασίας.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων:

Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν έκταση 200 λέξεων και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:
  • Τίτλος εργασίας (με κεφαλαία γράμματα)
  • Συγγραφείς (με πεζά γράμματα)
  • Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα)

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:
  • Σκοπός εργασίας
  • Υλικό και μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα

Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
 
Ηλεκτρονική υποβολή περιλήψεων για το 12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας και για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας.

Ηλεκτρονική υποβολή έως τις 25/08/2019.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα Περίληψης, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση της εγγραφής.
Ακολούθως, θα λάβετε ηλεκτρονικά την απόδειξη παραλαβής της περίληψής σας.
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 18 Πανελλήνιο Καρδιολογικό της Συνέδριο στις 16-18 Μαΐου 2019, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
Η Διημερίδα με θέμα Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο κτίριο Μ2.
Το 11ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας (IICE) που διοργανώνει η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί στις 13 - 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη.
Το 10ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας (IICE) διοργανώνεται φέτος από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 14-16 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εγγραφές
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας, πατώντας εδώ για πληροφορίες και την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.
Το 16ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 25-27 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Τελικό Πρόγραμμα

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Το Συνέδριο "Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας" θα πραγματοποιηθεί από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήστε στην προεγγραφή σας για το συνέδριο, με σκοπό την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας από τη γραμματεία.

Συμμετοχή δωρεάν.

Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Το 9ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας (IICE) θα πραγματοποιηθεί στις 8-10 Σεπτεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Video και φωτογραφίες του Συνεδρίου μπορείτε να δείτε στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΕΒΕ.

Τελικό Πρόγραμμα

ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να προχωρήσετε στην προεγγραφή σας, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο επισκεφθείτε το Medevents.
Οι Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας θα πραγματοποιηθούν στις 1-2 Απριλίου 2016, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο...

Φόρμα εγγραφής
Το 15ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Μαϊου 2016, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Ενημερωθείτε για το ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο...

Φόρμα εγγραφής

Φόρμα υποβολής περίληψης


Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 18 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.
Το 14ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 28-30 Μαίου 2015, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να δείτε το Τελικό Πρόγραμμα του συνεδρίου πατώντας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο...
Το 7ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας - IICE θα πραγματοποιηθεί από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 9-11 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το 13ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαΐου 2014, στο ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη.
Το 14ο Διεθνές Συνέδριο "New Trends in Cardiology" θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο THE MET, Θεσσαλονίκη.
Η Β ́ Καρδιολογική Πανεπιστημιακή Κλινική–ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος, διοργανώνουν το συνέδριο με θέμα:«Ιπποκράτειες Ημέρες Καρδιολογίας», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Μαρτίου 2014 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το 6ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας - IICE της ΚΕΒΕ θα πραγματοποιηθεί στις 14-16 Νοεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.
Το 12ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο της ΚΕΒΕ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει το 1ο Κλινικό Φροντιστήριο Πνευμονικής Υπέρτασης, στις 6 Απριλίου 2013, στο Μέγαρο Μουσικής (Μ2) Θεσσαλονίκης.
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Κ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει το 5ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυλιολογίας "IICE"29/11 - 1/12/2012, στο Ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Κ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει το 11ο Καρδιολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος στις 24-26 Μαϊου 2012, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Κ.Ε.Β.Ε.) διοργανώνει το 14ο Σεμινάριο Ηχωκαρδιογραφίας στις 20-21 Ιανουαρίου 2012, στο ξενοδοχείο NIKOPOLIS στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το Τελικό πρόγραμμα

Δείτε τους προσκεκλημένους προέδρους και ομιλητές

Δείτε την Α΄ Ανακοίνωση
Η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος (Κ.Ε.Β.Ε.), διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονία το Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας "IICE", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Νοεμβρίου 2011, στο Electra Palace.

Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Δείτε την Α΄ Ανακοίνωση

Για να κάνετε εγγραφή στο συνέδριο, πατήστε εδώ.

Για την υποβολή των εργασιών, πατήστε εδώ και συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Λήξη υποβολής εργασιών: 04/11/2011


Κυρίες και κύριοι

Ο Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος καθηγητής κ. Παράσχος Γκελερής, σας ενημερώνει πως το 10ο Βορειοελλαδικό Καρδιολογικό Συνέδριο, θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Μαΐου 2011, στο ξενοδοχείο Hyatt Rgency στη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου


Κυρίες και κύριοι

Ο Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος καθηγητής κ. Παράσχος Γκελερής, σας ενημερώνει πως το 13ο Σεμινάριο Ηχωκαρδιογραφίας, θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιανουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο Hyatt Rgency στη Θεσσαλονίκη.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΩΝΤΑΝΑ!

Επισκεφθείτε το επίσημο site του 3ου Συνεδρίου Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας


Κυρίες και κύριοι

Ο Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος καθηγητής κ. Παράσχος Γκελερής, σας ενημερώνει πως το 3ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας «IICE», θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου 2010, στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη.

13 – 15 Μαΐου 2010

Hyatt Regency Hotel, Θεσσαλονίκη
22 - 23 Ιανουαρίου 2010

Hyatt Regency Hotel, Θεσσαλονίκη

Παρακολουθήστε τις εργασίες του Σεμιναρίου σε βίντεο στο livemedia.gr
Περιοδικό "Καρδιολογία"
Ο νέος τόμος του Περιοδικού "Καρδιολογία" (Τόμος 13, 2010) σύντομα κοντά σας.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Καταχώρηση