Συνέδριο Cardio Cath Meeting 2019-Live Demonstration Course

Αρ. Πρωτοκόλλου 408/2019
Θεσσαλονίκη 19.5.2019

H Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος με ομόφωνη απόφαση του Προέδρου κ. Γεωργίου Μπομπότη και του Διοικητικού Συμβούλιου εκφράζει την πλήρη και καθολική υποστήριξη της στο Συνέδριο Cardio Cath Meeting 2019-Live Demonstration Course που θα διεξαχθεί στην πόλη των Ιωαννίων στο ξενοδοχείο Du Lac στις 27-29 Ιουνίου 2019. Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται με την διεθνούς φήμης Cardiovascular Research Foundation (CRF) που διοργανώνει και το κορυφαίο παγκοσμίως Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας Transcatheter Cardiovascular Therapeutics (TCT) στην Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Πρόκειται για ένα τριήμερο διεθνές Συνέδριο με πάνω από 200 προσκεκλημένους ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό εστιασμένο στις πιο σύγχρονες εξελίξεις στην Επεμβατική Καρδιολογία.

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από εξέχοντες διεθνώς Έλληνες Επεμβατικούς Καρδιολόγους τον Αναπληρωτή Καθηγητή του NYPH/Columbia University Medical Center, New York, USA κ. Δημήτριο Καρμπαλιώτη, τον Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ Λάμπρο Μιχάλη και τον Καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Κωνσταντίνο Τούτουζα

Το Συνέδριο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους δύο εξέχουσες και πρωτοπόρες μορφές της παγκόσμιας Επεμβατικής Καρδιολογίας οι Martin B. Leon / Professor of Medicine, Columbia University Medical Center, Director of the Center for Interventional Vascular Therapy (CIVT), Director of the Cardiac Catheterization Laboratories, New York Presbyterian Hospital, Founder and Chairman Emeritus of the Cardiovascular Research Foundation, New York, USA και ο Jeffrey W. Moses / Professor of Medicine, Columbia University Medical Center, Director, Cardiovascular Interventions, New York Presbyterian Hospital, New York, USA.

Λόγω της εξαιρετικής τιμής που συνιστά για την χώρα μας η παρουσία των προαναφερθέντων παγκοσμίως διακεκριμένων προσκεκλημένων η Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος προτρέπει και συνιστά στα μέλη της και ιδιαίτερα στους νέους επεμβατικούς Καρδιολόγους να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό το κορυφαίο διεθνές Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας. Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση-ενημέρωση παρακαλώ τα μέλη να απευθύνονται προσωπικά στον Πρόεδρο της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.

Ο Πρόεδρος της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος
Γεώργιος Μπομπότης
Διευθυντής Επεμβατικός Καρδιολόγος Γ.Ν. Παπαγεωργίου

Περιοδικό "Καρδιολογία"
Ο νέος τόμος του Περιοδικού "Καρδιολογία" (Τόμος 13, 2010) σύντομα κοντά σας.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Καταχώρηση