12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας / 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Ηλεκτροφυσιολογίας & Επεμβατικής Καρδιολογίας

Το 12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας διοργανώνεται από την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 12-14 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχέιο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Ηλεκτροφυσιολογίας & Επεμβατικής Καρδιολογίας.


 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ έως: 25/08/2019

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της εργασίας για κρίση και παρουσίαση στο συνέδριο, είναι η εγγραφή σε αυτό τουλάχιστον ενός από τους συγγραφείς της εργασίας.

Οδηγίες για τη συγγραφή των περιλήψεων:

Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να έχουν έκταση 200 λέξεων και να είναι γραμμένες με το πρόγραμμα Word. Θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής στοιχεία:
  • Τίτλος εργασίας (με κεφαλαία γράμματα)
  • Συγγραφείς (με πεζά γράμματα)
  • Προέλευση εργασίας (με πεζά γράμματα)

Το κείμενο της περίληψης θα πρέπει να αποτελείται από τα εξής:
  • Σκοπός εργασίας
  • Υλικό και μέθοδοι
  • Αποτελέσματα
  • Συμπεράσματα

Εφόσον κατατεθεί η εργασία, διορθώσεις γίνονται δεκτές έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που θα λάβετε στο email σας κατά την υποβολή της εργασίας σας.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ
 
Ηλεκτρονική υποβολή περιλήψεων για το 12ο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας και για το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσηλευτών - Χειριστών Επεμβατικής Καρδιολογίας & Ηλεκτροφυσιολογίας.

Ηλεκτρονική υποβολή έως τις 25/08/2019.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα Περίληψης, με συνημμένη την περίληψη και το καταθετήριο της τράπεζας με την εξόφληση της εγγραφής.
Ακολούθως, θα λάβετε ηλεκτρονικά την απόδειξη παραλαβής της περίληψής σας.

Περιοδικό "Καρδιολογία"
Ο νέος τόμος του Περιοδικού "Καρδιολογία" (Τόμος 13, 2010) σύντομα κοντά σας.

Λίστα Επικοινωνίας

Γραφτείτε στη λίστα επικοινωνίας για να σας στέλνουμε τα νέα μας

Καταχώρηση